Workshop dokterstas maken

Info

 • In atelier te Rhenen
 • Tijdsduur: 2 hele dagen
 • De workshop is mogelijk voor 1 persoon en maximaal 3 personen.
Bi
 • Data: in overleg.
 • Kosten: € 295 , incl btw

  kosten materialenpakket: €85 , incl. btw
 • inschrijven: via annemiek@lafaam.nl of stuur een appje naar 06-19678193

Workshop moderne dokterstas

Wanneer je het leuk vindt om samen met LAFAAM bags een dokterstas te maken, dan is dat mogelijk. Geen grote groepen maar persoonlijke aandacht. De workshop is voor 1 tot maximaal 3 personen. We maken de maat S dokterstas. Een dokterstas waar veel in kan en ook nog cross over gedragen kan worden. Je kan in het atelier zelf je leer, voering en fournituren uitzoeken. Een totaal materialenpakket kost € 85 inclusief btw.   Je maakt gebruik van een bestaand patroon waarmee je alle delen van de tas gaat snijden. Ik laat je zien hoe je de beugel met leer bekleed en op maat buigt, zodat de tas mooi sluit.  De tas wordt volledig gevoerd en binnenin komt een vakje dat met een rits wordt afgesloten . De rits ga je zelf maken. Bij alles krijg je een goede uitleg en hulp. Bij het in elkaar stikken van de tas krijg je hulp zodat je een prachtig eindresultaat zal hebben. Ervaring met het machine stikken is niet nodig.  Je hoeft zelf niets mee te nemen. De benodigde machines, materialen en gereedschappen zijn in het atelier aanwezig.

Het materialenpakket dat in het atelier aan te schaffen is en wat je zelf helemaal mag uitkiezen bestaat uit: 2 beugels , leer, versteviging ,voering voor tassen, dokterstas slot met sleuteltje , 2 musketons, 4 D-ringen, 4 studs voor de bodem, holnieten, rits  met trekker, lange  riem, gesp of schuif.

Koffie, Thee, broodjes zijn inbegrepen. 

workshop beugeltas op maat

Wanneer je een heel eigen model van een dokterstas zou willen maken is dit mogelijk. Neem dan even contact op. 

Contact

Om een workshop af te spreken kan je mij bellen/appen (06-19678193) of mailen (annemiek@lafaam.nl), dan neem ik contact met je op.

Privéles

Info

 • In het atelier in Rotterdam.
 • Data in overleg
 • Kosten : € 30 per uur , ex. btw
 • inschrijven kan via annemiek@lafaam.nl of een appje naar 06-19678193

PRIVÉ LES

Wil je graag leren patronen te maken zodat je zelf je eigen tassen kan ontwerpen of wil je gewoon een bepaalde tas maken  of maak je al tassen en wil je je technieken uitbreiden?  Dan kan je bij LAFAAM terecht voor privé les op maat.

Contact

Om een workshop of privé les af te spreken kan je mij appen (06-19678193) of mailen (annemiek@lafaam.nl), dan neem ik contact met je op.