Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en overeenkomst welke wordt aangeboden door LAFAAM BAGS , gevestigd te Rhenen.

Algemeen: 

LAFAAM BAGS  levert handgemaakte producten uit eigen atelier.

Deze produkten zijn uniek of worden in een kleine oplage gemaakt.

Leer is een natuurprodukt en hierdoor kunnen er kleine oneffenheden in het leer voorkomen.

Bij het gebruik van het leren product kunnen er gebruikssporen ontstaan. 

De kleuren van de gefotografeerde producten kunnen iets verschillen van de werkelijkheid.

Dezelfde modellen kunnen iets van elkaar afwijken omdat verschillende leersoorten iets anders

kunnen vallen.

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s en zijn inclusief 21 % BTW en inclusief de verzendkosten.

Betaling:

Een bestelling is pas definitief als LAFAAM BAGS de betaling heeft ontvangen.

Betaling van een online bestelling verloopt  via IDEAL.

Wanneer het product op afspraak wordt opgehaald , verloopt de betaling contant.

Betaling van een in opdracht gemaakte tas of product: Wanneer de klant een opdracht aan Lafaam bags geeft tot het vervaardigen van een tas of ander product, is de klant verplicht deze tas of product af te nemen en de betaling binnen 7 dagen na factuurdatum te voldoen.

Verzending en retourneren:

Verzenden:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Het product  kan ook afgehaald worden in het atelier op afspraak.

Elk product kan naar het buitenland worden gestuurd. Neem dan even contact met LAFAAM BAGS op.

De producten worden binnen 3 dagen naar een kantoor van Post NL gebracht en voor verzending aangeboden.  Het kan voorkomen dat dit een keer niet kan door bijvoorbeeld vakantie of ziekte. Er wordt dan altijd binnen 3 dagen contact met U opgenomen. De uiterlijke leveringstermijn is 28 dagen. Bij een overschrijding van deze termijn , wordt de koper hier direct van op de hoogte gesteld en heeft deze het recht de bestelling te annuleren en krijgt de koper het volledige bedrag ( bedrag bestelde product en de verzendkosten) binnen 14 dagen retour op zijn/haar rekening.

LAFAAM Bags kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging of  schade of verlies tijdens of na transport door POST NL.

Retourneren:

Wanneer een bestelling niet aan je verwachtingen voldoet , mag je deze binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Stappen om te retourneren:

  1. Stuur een mail naar : Annemiek@lafaam.nl
  2. Zorg ervoor dat het product ongebruikt en onbeschadigd door LAFAAM BAGS binnen 14 dagen, wordt ontvangen.
  3. Het volledige aankoopbedrag van het product wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het product gerestitueerd.

Retourneren van een in opdracht gemaakte tas of ander product: Wanneer de klant aan Lafaam bags een opdracht heeft gegeven tot het maken van een specifieke tas of ander product, is retourneren niet mogelijk. De afname van de tas of product en de  betalingsverplichting blijft/blijven dan staan.

Reclameren en aansprakelijkheid:

LAFAAM BAGS stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruik van geleverde goederen.  LAFAAM BAGS is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde producten. LAFAAM BAGS is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

Garantie en Service:

In het geval van een klacht kan de koper bij LAFAAM BAGS terecht. LAFAAM BAGS zal bij een geschil of klacht altijd proberen om in alle redelijkheid en billijkheid tot een oplossing te komen. Te denken valt aan reparatie of vervanging van het product waar de klacht over gaat.

LAFAAM BAGS geeft geen garantie op sloten en ritsen. U dient bij ontvangst van het product te controleren of alles werkt zoals het moet werken of dat er een afwijking in het artikel aanwezig is.

Privacy:

Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking en bezorging van uw bestelling en niet doorgegeven worden aan derden.

 

Door het plaatsen van een bestelling ,verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.

Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Rhenen, 2023