Over LAFAAM

De tassen van LAFAAM worden ontworpen en gemaakt door Annemiek van Graas.
De naam “LAFAAM” staat voor Annemiek met haar drie kinderen, Floris, Annamijn en Maarten.
LAFAAM staat tevens voor chique en modieuze tassen met een moderne uitstraling en veel comfort. Elk exemplaar is uniek (of in zeer kleine oplage) en handgemaakt in eigen atelier.  Geen kinderarbeid en geen lage lonen landen.  De tassen worden gemaakt van 100% leer uit Italië en Spanje. De ontwerpen kenmerken zich veelal door invloeden uit de jaren 50 en de basic vormgeving waardoor het leer goed tot zijn recht komt.  Er wordt ook veel aandacht besteed aan de binnenzijde van de tas , want ook als je de tas open doet , moet het een feestje zijn.   Wanneer je een tas van de site graag in een andere kleur of maat zou  willen aanschaffen, neem dan via mail of telefoon contact met Annemiek op.
Het logo van LAFAAM is de godin van de FAAM, Met haar lange bazuin verspreidde ze roem aan een ieder die het wilde horen.  

Over Annemiek

Annemiek van Graas, ontwerpt tassen voor vrouwen die er soms stoer, soms vrouwelijk, maar er altijd stijlvol uit willen zien. Ze heeft de opleiding “tassen maken en leerbewerking” in Arnhem doorlopen. Daarna heeft ze diverse privé lessen gevolgd bij Martine van Loock in België en Masterclass van Peter Nitz uit Zürich. Elke tas wordt door Annemiek met veel passie en oog voor afwerking en detail gemaakt.    Zij doet dit vanuit haar atelier in Rhenen. Neem gerust contact met Annemiek op wanneer je vragen hebt. 

Opdracht

Staat jouw favoriete tas of kleur nog niet bij de huidige collectie? Of heb jij een speciaal tasontwerp in gedachte? Of wil je een tas van de site in een andere kleur? Of wil je voor je moeder en zus(sen) en jezelf dezelfde speciaal voor jullie ontworpen tas? LAFAAM werkt ook in opdracht. Tevens kan elke tas gepersonaliseerd worden.