Leuke opdracht !

Ik post meestal geen foto’s van opdrachten maar deze opdracht van twee dokterstassen is dankzij Stark in Kunst in Amersfoort tot stand gekomen. Mevrouw en meneer uit Baarn zagen de tassen van LAFAAM bij Stark in Kunst staan maar de juiste kleur en formaat waren niet aanwezig . Op advies van Stark in Kunst zijn ze naar mijn atelier gekomen en hebben hun eigen combinaties van het leer uit gezocht. Een dokterstas formaat S in blauw met crème en een doktertasje formaat XS in celadon met zwart-wit waren het resultaat. Heel veel dank aan Stark in Kunst . Wat super aardig om iemand naar het atelier door te sturen. Ga eens langs in Amersfoort bij Stark in Kunst, ze hebben zulke leuke , mooie en unieke spullen te koop. Schilderijen, vazen, sjaals, glaswerk, potterie-werk, beelden en veel meer ……. en natuurlijk de tassen van LAFAAM!!!

juni 2, 2022
WORKSHOPS

WORKSHOPS

Regelmatig worden er in het atelier workshops gegeven . Tijdens deze workshop wordt een dokterstas maat S gemaakt. Je zoekt zelf het leer , voering en fournituren uit en gaat met een bestaand patroon aan de slag. Je wordt met alles geholpen zodat iedereen met een...

Stark in Kunst en Cappello

Stark in Kunst en Cappello

Ga even langs in Amersfoort bij Stark in Kunst of in Nijmegen bij Cappello. Daar staan de tassen van LAFAAM bags . Natuurlijk kunt U ook het atelier van LAFAAM op afspraak bezoeken.