Leuke opdracht !

Ik post meestal geen foto’s van opdrachten maar deze opdracht van twee dokterstassen is dankzij Stark in Kunst in Amersfoort tot stand gekomen. Mevrouw en meneer uit Baarn zagen de tassen van LAFAAM bij Stark in Kunst staan maar de juiste kleur en formaat waren niet aanwezig . Op advies van Stark in Kunst zijn ze naar mijn atelier gekomen en hebben hun eigen combinaties van het leer uit gezocht. Een dokterstas formaat S in blauw met crème en een doktertasje formaat XS in celadon met zwart-wit waren het resultaat. Heel veel dank aan Stark in Kunst . Wat super aardig om iemand naar het atelier door te sturen. Ga eens langs in Amersfoort bij Stark in Kunst, ze hebben zulke leuke , mooie en unieke spullen te koop. Schilderijen, vazen, sjaals, glaswerk, potterie-werk, beelden en veel meer ……. en natuurlijk de tassen van LAFAAM!!!!